вівторок, 30 травня 2017 04:12

Учасники АТО вибили вікна у сільраді

Учасники АТО вибили вікна у сільраді
Учасники АТО вибили вікна у сільрадi Фото: Vinnitsa.info

29 травня у селі Козятин Козятинського району на Вінниччині група учасників АТО вибила вікна і підпалила шини біля сільради. Так висловлюють підтримку місцевій сім'ї, яка втратила сина в АТО. Сільрада претендує на частину їх землі.

"Нещодавно наша родина взялась переоформляти спадщину. Неподалік сільради будинок та земельна ділянка. Цю землю видали ще в 1947 році. Але коли дійшла справа до оформлення права власності, голова сільради повідомила, що це не наша ділянка, а земля сільської громади відведена під дитячий садок. Сільський голова відмовляється з нами спілкуватись", - розповіла дружина військового Нацгвардії Аліна Ковальчук, повідомляє Укрінформ.

Кілька десятків учасників АТО прийшли до місцевої влади, щоб підтримати свого друга. Їх в приміщення не впустили. Тоді вони вибили вікна. Після цього вийшла секретар і повідомила, що сільського голови немає, мовляв вона у відпустці з 15 травня, але документів, які підтверджують її слова, надати не змогла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову райдержадміністрації облили зеленкою і кинули у смітник

Невдоволені поїхали додому до сільського голови. Жінка не вийшла з дому і викликала поліцію. Учасники АТО повернулись до сільради і запалили шини перед входом у приміщення.

У Вінниці прокуратура затримала працівника управління патрульної поліції. Правоохоронець та його посібник отримали хабар у розмірі $500.Інспектори управління патрульної поліції зупинили легковий автомобіль. Водій був під дією наркотиків. Патрульний сам запропонував водію, аби той дав хабар у розмірі 13 тис. грн, або $500. Поліцейський не склав відповідний протокол. Домовився, що водій передасть гроші його другу, який нібито є "наркологом". Підозрюваних затримали на місці передачі коштів.

Зараз ви читаєте новину «Учасники АТО вибили вікна у сільраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути