вівторок, 16 травня 2017 07:08

Голову райдержадміністрації облили зеленкою і кинули у смітник

Голову райдержадміністрації облили зеленкою і кинули у смітник
Голову райдержадміністрації облили зеленкою і кинули у смітник Фото: i-vin.info

"Під час наради до голови хтось зателефонував та попросив вийти на вулицю. Там його вже чекали кілька молодиків. Вони вилили на Леоніда Івановича зеленку, потім схопили та кинули у сміттєвий бак. І поїхали від адміністрації", - мешканці райцентру Тростянець на Вінниччині згадують як поглумилися над головою місцевої райдержадміністрації Леонідом Лобанем.

"Люстрацію" голови адміністрації провели 16 травня 2016 року. Поліція вiдкрила кримiнaльнe провадження за хуліганство. Але згодом підозрюваних звільнили.

За 2 тижні до того, голову районної ради Юрія Солодкого теж облили зеленкою та кинули у сміттєвий. У селищі говорили, що це організували його противники на чолі з Леонідом Лобанем. Тому Солодкий організував помсту Лобаню.

17 травня 2016 року Тростянці відбулися мітинги прихильників обох посадовців. З Вінниці приїхали депутати обласної ради та поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проросійські організації провели заборонену міськрадою акцію

"Іде війна кланів. Солодкий проти будівництва курників на території району. А Лобань, який є родичем Миколи Кучера, і має відношення до "Нашої ряби", навпаки, це питання відстоює", - каже учасник мітингу Володимир.

Відбулися переговори між представниками обох сторін. Домовились вести спільний контроль за будівництвом пташників.

1 червня 2016 депутати Тростянецької райради ухвалили питання щодо будівництва виробничих потужностей ПАТ "Миронівський хлібопродукт" ВП "Птахофабрика "Вінницький бройлер". Після довгих дискусій та внесення змін до проекту, депутати підтримали рішення, яке задовольнило вимоги обох сторін.

Леонід Лобань залишається на посаді голови районної адміністрації.

У Вінниці поліцейські затримали злочинну групу, яка викрала 19-річного чоловіка.

Його заштовхали в багажник і вивезли за місто. Там катували, вимагали заплатити $1000. Про це інформує прес-служба поліції Вінниччини.

Зараз ви читаєте новину «Голову райдержадміністрації облили зеленкою і кинули у смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути