понеділок, 16 вересня 2019 15:51

"Коли не працює система, працює нація" – волонтерка про вбивство бойовика в Маріуполі

"Коли не працює система, працює нація" – волонтерка про вбивство бойовика в Маріуполі
Вбитий Роман Джумаєв воював на Донбасі у 2014-2015 роках / фото: ВАС

Громадські активісти в Маріуполі протягом останнього року робили все того, щоб Роман Джумаєв отримав покарання.

Бойовика ДНР вбили сьогодні у його власній квартирі. Про це у Facebook написала волонтерка з Маріуполя Галина Однорог.

"Сьогодні у нас в Маріуполі сталась надзвичайна подія. Вбито бойовика Джумаєва, якого випустив наш суд под домашний арест. Коли не працює система, працює нація!!! Це був мій особистий ворог! Коли його звільнили вперше українські судді, для мене як військового волонтера це був шок! Упродовж останнього року ми робили все задля того, щоб вбивця наших "кіборгів" поніс справедливе покарання", - зазначила волонтерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відпустив двох терористів

"Але система працює інакше. Після того, як його звільнили під домашній арешт, ми написали лист до Адміністрації президента України з проханням внести доповнення в рішення Конституційного суду від 24 червня 2019-го. Але, на жаль, і досі відповіді не отримали. Тож маємо те, що маємо!

І як би це страшно не звучало, але я хочу подякувати тим, хто це зробив. Бо до мене особисто надходили погрози від нього, його матері, і мені було небезпечно знаходитись поруч із вбивцею наших "кіборгів" в одному місті. Мабуть, треба суддям думати, кого і куди вони відпускають. Не все можна купити за гроші! Пам'ятаємо!!! Не пробачимо!!!" - пише Однорог.

16 вересня у Маріуполі вбили бойовика ДНР Романа Джумаєва. Невідомі подзвонили в двері квартири, де мешкав чоловік, і розстріляли його впритул.

Помер Джумаєв до приїзду "швидкої". На тілі його виявили численні вогнепальні поранення.

Зараз ви читаєте новину «"Коли не працює система, працює нація" – волонтерка про вбивство бойовика в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути