четвер, 11 липня 2019 11:33

Хомчак розповів про відносини з Коломойським

Хомчак розповів про відносини з Коломойським
Руслан Хомчак був знайомий знайомий з Ігорем Коломойським з початку війни на сході. Фото: Новинарня

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак працював із олігархом Ігорем Коломойським на початку війни.

"Тоді обласна державна адміністрація, як і волонтери, дуже потужно допомагала армії. Відтак із Коломойським у нас були службові відносини", - розповів він в інтерв'ю Новинарні.

Познайомився він із олігархом під час роботи у Дніпрі.

"Я на той час був командувачем оперативного командування "Південь" у Дніпрі. Командування відповідало, без перебільшення, за півкраїни. І тоді ж 2014-го Коломойський був призначений на посаду голови Дніпропетровської ОДА", - сказав Хомчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можу пофарбувати ларьок" - Коломойський відповів Зеленському щодо допомоги Донбасу

Головнокомандувач розповів, що на той час працював із головами обласних державних адміністрацій.

"Ми з ним працювали місяців десять. Я працював тоді загалом із 11 головами ОДА з різних областей Південного Сходу, від Одеської області до Сумської включно. З Дніпропетровською областю взаємодіяли більш тісно, бо вона була сусіднім регіоном із Донеччиною, де тривала війна. Ну а Дніпро було основним містом, куди ми перебазовували армійську авіацію, скажімо", - говорить він.

Президент Володимир Зеленський затвердив новий склад Ради національної безпеки і оборони.

Згідно з указом від 31 травня, очолює РНБО президент, секретар - Олександр Данилюк.

До складу РНБО також ввели: першого заступника глави Служби безпеки України Івана Баканова, главу Адміністрації президента Андрія Богдана, заступників глави АП Вадима Пристайка та Руслана Рябошапку, міністра фінансів Оксану Маркарову, начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України Руслана Хомчака.

Зараз ви читаєте новину «Хомчак розповів про відносини з Коломойським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути