пʼятниця, 24 червня 2022 09:35

Спецтема: Війна Росії проти України

"Хлопцеві немає і 18" - антипутінський легіон спіймав "мобілізованого" з ОРЛО

Російські військові антипутінського легіону "Свобода России" захопили у полон неповнолітнього "мобілізованого" з так званої ЛНР.

Відповідне фото поширили в Telegram легіону 24 червня.

Автор: t.me/legionoffreedom
  "Мобілізованому" з так званої ЛНР немає і 18 років
"Мобілізованому" з так званої ЛНР немає і 18 років

"У нас знову черговий полонений, мобілізований із міста Луганська. Хлопцеві нема і 18 років. Путін та його "шістки" кидають у топку війни тисячі життів ні в чому не винних людей. У хід уже пішли неповнолітні", - ідеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Примусова мобілізація в ОРЛО: полонений розповів шокуючі подробиці

Здавшись у полон, частина російських військових дає згоду на службу у Збройних силах України. У середині березня з окупантів почали формувати легіон "Свобода России".

До нього вступив, зокрема, заступник командира винищувального авіаційного полку 41-річний Сергій Косик із Курська. Його літак збили українські військові 13 березня біля Ізюма на Харківщині. Косик два дні ховався й чекав на евакуацію. Потім зрозумів, що його свої кинули, і здався.

Колишні військові збройних сил Російської Федерації воюють на боці України. Вони із сім'ями переїжджають до Києва, повідомив журналіст Роман Цимбалюк.

За його словами, в РФ звільнилася ціла бригада та вступила до лав ЗСУ. Товариші по службі цієї групи розділилися на два табори. Одні називають їх зрадниками та бажають смерті, а інші вважають, що ті вчинили правильно, і якщо в них вийшло, то й інші можуть наслідувати їхній приклад.

Зараз ви читаєте новину «"Хлопцеві немає і 18" - антипутінський легіон спіймав "мобілізованого" з ОРЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути