середа, 01 березня 2017 13:37

Єдиний син у сім`ї: біля Авдіївки загинув наш боєць

26 лютого близько 18:00 години неподалік Авдіївки загинув наш боєць. Артур Абрамітов поліг на промзоні від осколкових поранень у голову та груди. Це трапилось під час ворожого обстрілу з мінометів та СПГ-9.

У кінці березня 2016 року боєць підписав контракт зі ЗСУ. Солдат був гранатометником 15-го окремого мотопіхотного батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади.

 

Артур Абрамітов народився 15 липня 1992 року в місті Суми. Він був єдиним сином у сім`ї.

"Артур добровільно визвався у найгарячішу точку фронту - Авдіївку. Він так любив Україну, що не міг сидіти в тилу. Він дуже хотів миру та процвітання нашій Батьківщині. Робив для цього все. І зробив все, віддавши своє життя. Артур загинув зі зброєю в руках, у бою з російськими виродками. Він прикрив собою тебе! Пам'ятай", - написав на своїй сторінці у Facebook активіст Ігор Юрійович.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відважний воїн" - Україна втратила 23-річного бійця

Майбутній боєць після школи вступив до Сумського державного педагогічного університету. Планував стати футбольним тренером, часто займався спортом.

 

"Артур Юрійович любив спілкування, був веселим та щедрим. Можна годинами розповідати, яким він був добрим, як вмів цінувати дружбу. Його сильними рисами були чесність, вірність, відповідальність, сміливість. У будь-яку пору доби він завжди був готовий прийти на допомогу й вирішити проблему. Артур вмів піклуватись і ніколи не давав скривдити своїх ближніх", - пише про бійця у Facebook волонтер Ян Осока.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 117 обстрілів. Двоє українських військових загинули, двоє поранені й один травмований. Про це розповів речник штабу АТО Леонід Матюхін.

Зараз ви читаєте новину «Єдиний син у сім`ї: біля Авдіївки загинув наш боєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути