Ексклюзиви
середа, 01 березня 2017 08:23

117 обстрілів за добу: є втрати у лавах сил АТО

117 обстрілів за добу: є втрати у лавах сил АТО
Фото: ipress.ua

За минулу добу на Донбасі зафіксували 117 обстрілів. Двоє українських військових загинули, двоє поранені й один травмований.

Про це розповів речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Найбільше обстрілів було на донецькому та маріупольському напрямках. Використовували 122-міліметрову артилерію, обстрілювали Водяне. Із мінометів – Гнутове, Широкине, Павлопіль, Водяне. Інші населені пункти - з більш легкого озброєння

На донецькому напрямку танки обстрілювали шахту Бутівка, Верхньоторецьке та Новгородське. Зі артилерії 152 міліметри – Луганське та Троїцьке. Із мінометів 120 та 82 міліметрів – Піски, Зайцеве, Троїцьке, Новолуганське, Кам'янку, Авдіївку, Опитне, Новотошківське та Луганське.

152-міліметрову артилерію використовували і на луганському напрямку, обстрілювали Кримське. Із мінометів різних калібрів – Попасну, Оріхове, Новозванівку, Новоолександрівку та Кримське", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авдіївка. Ознак життя немає

В ОБСЄ попередили, що невідведена важка зброя та близькість позицій військ по обидва боки лінії розмежування можуть спровокувати нові гарячі бої.

Зараз ви читаєте новину «117 обстрілів за добу: є втрати у лавах сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути