вівторок, 15 жовтня 2019 20:11

Загиблі та поранений: повідомили погані новини з Донбасу

Загиблі та поранений: повідомили погані новини з Донбасу
Бойовики 14 разів обстріляли українських військових. Фото: Prm

На Донбасі від початку доби бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ та її найманці обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Опитного з напрямку Спартака – з мінометів калібру 82 мм; неподалік Новотроїцького з напрямку Докучаївська – з автоматичного гранатомета та великокаліберних кулеметів; біля Лебединського з напрямку Ужівки – зі станкових протитанкових гранатометів; поблизу Павлополя з напрямку Українського – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Пищевика з напрямку Верхньошироківського – зі стрілецької зброї та СПГ;біля Авдіївки з напрямку Спартака – зі стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки з напрямку Трудівського – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" здійснив 3 обстріли по наших позиціях: двічі біля Золотого з напрямків Первомайська та Золотого-5 – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно; неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова техніка - нова армія: ЗСУ пригнали новий бронеавтомобіль

В результаті підступних дій снайперів, два українські військовослужбовці загинули. Ще один військовий отримав поранення.

Біля села Петрівське на Донеччині російські диверсанти атакували українських захисників. Наші воїни були вимушені застосувати зброю.

Зараз ви читаєте новину «Загиблі та поранений: повідомили погані новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути