четвер, 06 грудня 2018 15:03

День ЗСУ: президент нагородив героїв
5

З нагоди Дня ЗСУ президент України Петро Порошенко вручив державні нагороди українським військовим.

Нагородив майже 200 військовослужбовців, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я пишаюся тим, що маю честь цього дня від імені керівництва та всього українського народу висловити слова щирої вдячності всім військовослужбовцям за ваші героїзм і мужність, самопожертву і доблесть, а також виконати почесну місію — вручити нашим героям державні нагороди. Переконаний, що Збройні сили України і надалі надійно стоятимуть на варті незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, надійно захищатимуть мир і спокій українських громадян, надійно захищатимуть українську землю", - сказав Петро Порошенко.

200 військових отримали нагороди з нагоди професійного свята
Фото: Прес-служба президента України
200 військових отримали нагороди з нагоди професійного свята
200 військових отримали нагороди з нагоди професійного свята
200 військових отримали нагороди з нагоди професійного свята
200 військових отримали нагороди з нагоди професійного свята

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 грудня - День Збройних сил України

За особистий внесок у зміцнення обороноздатності України та зразкове виконання військового обов'язку нагороджений орденом Богдана Хмельницького II ступеня командир механізованого батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування "Захід" Сухопутних військ ЗСУ підполковник Роман Коренюк. Також серед нагороджених орденом "За мужність" III ступеня — офіцер відділу бойової підготовки управління підготовки оперативного командування "Північ" Сухопутних військ ЗС України майор Олексій Лисиченко.

6 грудня 2018-го Україна відзначає День Збройних сил. Свято з'явилося 1993-го. За традицією, службовців ЗСУ щорічно вітає президент. Також 6 грудня покладають квіти до могили Невідомого солдата, проходить божественна літургія.

Зараз ви читаєте новину «День ЗСУ: президент нагородив героїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути