вівторок, 03 листопада 2020 08:12

Дають доручення президенту й ВР: Кравчук розповів про запропонований план дій по Донбасу

Дають доручення президенту й ВР: Кравчук розповів про запропонований план дій по Донбасу
У питанні врегулювання ситуації на Донбасі Україна має намір надати свій план дій. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

У питанні врегулювання ситуації на Донбасі ніхто не має права претендувати, що тільки його пропозиції є найкращими.

Про це заявиви перший президент України, глава делегації України в Тристоронньої контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук.

"Сьогодні обговорювали документ, який поданий лише однією стороною. І там чимало запитань таких, які дуже складні з точки зору… Там є прямі доручення Верховній Раді, прямі доручення президенту України. Ну немає такої можливості ніде в світі, щоб будь-яка міжнародна організація давала прямі доручення владі певної країни", - зауважив політик, передає "Інтерфакс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук вважає, що в Зеленського є додатковий план щодо Донбасу

Він переконаний, що варто підготувати й українські пропозиції та обговорити їх.

"Потім ми вже на засіданні ТКГ будемо обговорювати, і погоджуватися чи не погоджуватися. Це абсолютно нормальний процес ставлення до документа. Тим більше документу такого важливого змісту, який відкриває або закриває, в залежності від того, який документ ми приймемо, дорогу до встановлення миру на Донбасі. Я хотів би, щоб ця дорога відкрилася", - резюмував Кравчук.

Раніше глава української делегації у Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Леонід Кравчук розповів, що на зустрічі нормандської "четвірки" Україна має намір надати свій план дій із врегулювання ситуації на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Дають доручення президенту й ВР: Кравчук розповів про запропонований план дій по Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути