понеділок, 02 листопада 2020 18:26

Кравчук вважає, що в Зеленського є додатковий план щодо Донбасу

Кравчук вважає, що в Зеленського є додатковий план щодо Донбасу
Кравчук додав, що його група теж має додатковий план. Фото: Liga.net

Глава української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук вважає, що в президента України Володимира Зеленського є план "Б" щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

"Насамперед я абсолютно переконаний, що такий план "Б" є в президента. Є такий план "Б" і в нашій групі, але я не маю повноважень зараз вам про це говорити", - сказав він в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Кравчук вважає, що президент пам'ятає про термін "в один рік", щоб спробувати використовувати наявні механізми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вивести Україну на новий рівень - Арестович про нові задачі

"Правда, він говорив про рік для України. Він не може говорити для Росії, для Франції, для Німеччини. Я думаю, якщо цю проблему розділити, то з того, що мала, Україна набагато більше зробила, ніж не зробила. І сказати, що ми сиділи і чекали, поки хтось щось робитиме - це було б неправильно і неточно. Я сприйняв би це як образу", - зазначив він.

Росія пропонує створити нову покрокову карту роботи Тристоронньої контактної групи, яка має працювати декілька років. Про це розповів Голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук в ефірі каналу "Україна 24".

Зараз ви читаєте новину «Кравчук вважає, що в Зеленського є додатковий план щодо Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути