субота, 18 вересня 2021 12:50

"Ціна голосу раба" - окупанти зганьбилися продуктовими наборами за вибори в РФ

"Ціна голосу раба" - окупанти зганьбилися продуктовими наборами за вибори в РФ
Окупанти на Донбасі видавали місцевим продуктові набори. Фото: Telegram/donetchanyn

Російські окупанти на Донбасі заохочували місцевих жителів продуктовими наборами. Їх видавали лише тим, хто їхав в РФ на голосування у Держдуму.

"Ось такі продуктові набори видавали тим, хто їхав з Донецька голосувати. Ціна голосу раба. Люди у коментарях обурюються, що його навіть продати не можна. Колись бізнес-центр України", – написав в Telegram донецький блогер з нікнеймом donetchanyn та опублікував фото пайків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в Росії: Путіна підловили на порушеннях

Судячи з фото, бойовики видавали пляшку мінеральної води, дешеві вологі серветки, батончик "Снікерс", пачку печива і яблуко.

Рада нацбезпеки та оборони ввела санкції проти громадян Росії та жителів анексованого Криму, причетних до виборів у Держдуму, які незаконно проходять на тимчасово окупованих територіях України. Також під санкціями опинилися сім співробітників ФСБ РФ.

Зараз ви читаєте новину «"Ціна голосу раба" - окупанти зганьбилися продуктовими наборами за вибори в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути