середа, 15 травня 2019 19:07

Бойовики застосували заборонене озброєння на Донбасі

Бойовики застосували заборонене озброєння на Донбасі
Бойовики 14 разів обстріляли українських військових. Фото: Mignews

На Донбасі від початку доби бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції з мінометів калібрів 120 і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог 10 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу села Павлопіль; з мінометів калібру 120 мм – біля міста Мар'їнка; тричі з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів та станкових протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Миколаївка; двічі з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу міста Авдіївка; з автоматичних станкових гранатометів – в районі населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Гнутове.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил чотири рази: двічі з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Золоте-4; з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Південне; з мінометів калібру 82 мм – в районі населеного пункту Новгородське", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли нові подробиці про українські ракети "Нептун"

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

112 генералів служить у Збройних силах України. Не 300 чи 500, як повідомляють різні "джерела", стверджують у Міністерстві оборони.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики застосували заборонене озброєння на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути