вівторок, 10 листопада 2020 07:36

Бойовики влаштовували провокації біля Водяного

Бойовики влаштовували  провокації біля Водяного
Українські військовослужбовці готові миттєво реагувати на будь-які провокації з боку противника. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 9 листопада, у смугах відповідальності наших бригад зафіксовано 2 порушення досягнутих домовленостей.

Ворожі постріли були неприцільними, тому наші військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба шукати інші форми впливу" - Кравчук різко висловився щодо Мінських угод

"Режим припинення вогню збройні формування Російської Федерації та її найманці двічі порушили на Приазов'ї. З тимчасово окупованих населених пунктів Ужівка та Пікузи противник провокував українських захисників у районі Водяного, використовуючи стрілецьку зброю. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 10 листопада, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Зменшення кількості бойових втрат з української сторони – результат роботи українських військових, дипломатів, делегації України у Тристоронній контактній групі та голови делегації Леоніда Кравчука. Про це заявив президент Володимир Зеленський. Додав, що на жаль, є три бойові втрати від початку режиму припинення вогню. Абсолютної тиші немає.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики влаштовували провокації біля Водяного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути