понеділок, 04 грудня 2017 10:34

Бойовики розповідають, що українські військові покинули Гладосове і Травневе

Бойовики розповідають, що українські військові покинули Гладосове і Травневе
Терористи поширють чутки, що після Гладосового і Травневого українські війська готуються взяти під контроль Доломітне і Гольмівське. Фото: ukr.media

Терористи так званої ДНР розповсюджують фейки про те, що ЗСУ покинули раніше взяті Гладосове і Травневе.

Ця інформація з'явилась після провалу спроб довести, що українські війська нібито зайняли "невигідні позиції", інформує Дмитро Тимчук у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики відкрили вогонь по українським військовим під Пісками: є поранений

"Дана дезінформація має на меті нейтралізацію вкрай негативного резонансу серед бойовиків і місцевого проросійськи налаштованого населення в результаті дій ЗСУ, а також нейтралізацію посилено поширююваних чуток, що після Гладосова і Травневого українські війська готуються взяти під контроль Доломітне і Гольмівське (згідно з деякими чутками, ВСУ вже контролюють частину Гольмівського). Дезінформація проводиться шляхом активного використання підконтрольних окупантам ЗМІ та роботи в соцмережах", - заявив експерт.

Раніше, військові Збройних сил України розповіли подробиці успішної операції на Луганщині, в результаті якої вони звільнили два села - Травневе і Гладосове.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики розповідають, що українські військові покинули Гладосове і Травневе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути