Ексклюзиви
понеділок, 04 листопада 2019 07:37

Бойовики обстріляли українців із гранатометів та кулеметів: є поранений

Бойовики обстріляли українців із гранатометів та кулеметів: є поранений
Український військовослужбовець отримав поранення. Фото: ТСН

3 листопада бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Стріляли із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Український військовослужбовець отримав поранення, повідомляють у штабі ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 4 обстріли біля Пісків, Пищевика, Павлополя і Водяного, що на Приазов'ї.

В районі угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано 10 ворожих обстрілів неподалік Новолуганського, Хутора Вільного, Золотого (поза межами ділянки розведення), Луганського, Зайцевого, Південного та Новозванівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український військовий отримав поранення

З початку цієї доби збройні формування РФ та її найманці обстріляли наші позиції неподалік Новолуганського. Цілили з гранатометів, великокаліберних кулеметів та мінометів калібру 82 мм. Втрат серед особового складу ООС немає.

2 листопада бойовики 15 разів порушили режим "тиші", внаслідок чого поранено 2 українських військових. Російські найманці обстрілювали позиції Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українців із гранатометів та кулеметів: є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути