четвер, 25 жовтня 2018 12:46

Бойовики випустили екс-регіонала Богачова

Бойовики випустили екс-регіонала Богачова
Під час Майдану Сергій Богачов курирував відправлення ешелонів з людьми для участі в мітингах у Маріїнському парку. Також йому приписують опіку над бойовими групами тітушок. Фото: 062.ua

У Донецьку бойовики ДНР відпустили колишнього секретаря міськради і члена Партії регіонів Сергія Богачова.

Богачов приїхав до Донецька, щоб відвідати могилу батька, який був похований 40 днів тому, повідомляє видання "Новини Донбасу".

Екс-регіонала затримали 22 жовтня на виїзді з селища Хорошове, де розташований його будинок. Представники проросійських збройних формувань відвезли його до Донецька.

Днями Ігор Мартинов, який називає себе в минулому "главою адміністрації" Донецька, заявив про нібито крадіжку Богачовим печатки міськради 2014-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ДНР затримали затятого "регіонала" - ЗМІ

Сергій Богачов не приховував свою проросійську позицію. Під час Революції гідності курував відправлення ешелонів із людьми для участі в антимайдані. Також йому приписували опіку над бойовими групами тітушок.

Також Богачову закидають відповідальність за зіткнення 14 березня 2014-го в Донецьку, коли був убитий проукраїнський активіст Дмитро Чернявський. Крім того, нібито саме він керував діями бойовиків під час захоплення ОДА та закликав владу Донецька організувати референдум.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики випустили екс-регіонала Богачова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути