середа, 24 жовтня 2018 15:30

Бойовики ДНР затримали затятого "регіонала" - ЗМІ

Бойовики ДНР затримали затятого "регіонала" - ЗМІ
Під час Майдану Сергій Богачов курирував відправлення ешелонів з людьми для участі в мітингах у Маріїнському парку. Також йому приписують опіку над бойовими групами тітушок. Фото: 062.ua

Бойовики ДНР затримали колишнього члена Партії регіонів Сергія Богачова.

Екс-секретар міськради приїхав до окупованого міста, щоб нібито відвідати могилу батька, повідомляють "Новости Донбасса".

Богачова затримали 22 жовтня на виїзді з селища Хорошове, де розташований його будинок. Представники проросійських збройних формувань не пускають до нього адвокатів. Також не кажуть, які обвинувачення йому висувають.

За даними видання, Ігор Мартинов, який називав себе в минулому "главою адміністрації" Донецька, написав заяву про нібито крадіжку Богачовим печатки міськради 2014-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мера та губернатора Донецька підозрюють у сепаратизмі

Сергій Богачов не приховував свою проросійську позицію. Під час Революції гідності він курував відправлення ешелонів з людьми для участі в антимайдані. Також йому приписували опіку над бойовими групами тітушок.

Також Богачову закидають відповідальність за зіткнення 14 березня 2014-го в Донецьку, коли був убитий проукраїнський активіст Дмитро Чернявський. Крім того, нібито саме він керував діями бойовиків під час захоплення ОДА та закликав владу Донецька організувати референдум.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ДНР затримали затятого "регіонала" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути