вівторок, 07 березня 2017 12:29

Бойовики зробили постановку нападу наших військових для фільму про війну

Бойовики зробили постановку нападу наших військових для фільму про війну

Центр інформаційного протиборства Центру територіальних військ "Новочеркаськ" продовжує підготовку пропагандистських матеріалів антиукраїнської спрямованості.

Про це у Facebook повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Антиукраїнську діяльність організовує південний корпус Збройних сил Росії на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцери російської армії під впливом наркотиків віддають накази в ЛНР - розвідка

"6 березня у районі населеного пункту Розкішне фахівці Центру провели зйомки постановчого відео з відбиття нападу "української диверсійної групи". До зйомок залучили ЛНРівців та їх військову техніку", - повідомляють у розвідці.

До зйомок "результатів відбиття нападу української ДРГ" з показом "захоплених трофеїв" залучали представників російських ЗМІ.

Противник продовжує зазнавати небойових втрат терористів та техніки у результаті слабкої підготовки та недбалого ставлення до виконання службових обов'язків.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зробили постановку нападу наших військових для фільму про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути