понеділок, 11 листопада 2019 20:07

Бойовики поранили українського військового на Донбасі

Бойовики поранили українського військового на Донбасі

На Донбасі від початку доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.

Українські позиції обстрілювали з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"4 обстріли наших позицій російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": тричі біля Луганського – зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Південного – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли по позиціях Об'єднаних сил: біля Гнутового – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї; неподалік Верхньоторецького – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; у районі Богданівки (поза межами ділянки розведення) – зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сивохо пропонує не перевіряти громадян, які їдуть від бойовиків

Один український військовослужбовець зазнав поранень.

Територію на місці розведення сил біля Петрівського на Донбасі українські сапери почнуть розміновувати 12 листопада. Сьогодні там закінчать розводити сили, після чого почнуть розмінування.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поранили українського військового на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути