вівторок, 05 грудня 2017 10:49

Бойовики залишили Луганщину без електроенергії

Бойовики залишили Луганщину без електроенергії
Нині 2 тисячі 875 жителів Луганщини залишилися без світла. Фото: Интернет-газета ЖИЗНЬ

В результаті обстрілів бойовиків в ніч на 5 грудня були повністю знеструмлені населені пункти Кримське, Тошківка, Оріхове, Грачова, частково знеструмлено — Нижня, що на Луганщині

Нині 2 тисячі 875 абонентів залишилися без світла. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганського енергетичного об'єднання.

"Ця подія заслуговує на особливу увагу, враховуючи, що на сьогодні заплановано знеструмлення об'єктів Попаснянського водоканалу, який є головним постачальником води на непідконтрольну територію. Борг водоканалу за електроенергію вже становить понад 162 мільйони гривень. Зараз керівництво ЛЕО намагається досягти згоди ДП НЕК" Укренерго " ... Якщо згоди не буде отримано, Луганське енергетичне об'єднання буде змушене провести відключення там, де є можливість - на мережах, що живлять Петровську насосну станцію", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи готуються ліквідувати ще працюючі шахти

Відновлення електропостачання поки ускладнено через відсутність палива і ремонтних матеріалів. Крім того, проводити якісь роботи вкрай небезпечно через бойові дій і відсутність гарантій безпеки для енергетиків.

Луганські енергетики не можуть відновити енергопостачання. Вони не отримали гарантій безпеки від російської сторони Спільного центру контролю та координації. Провести ремонтні роботи енергетики планували в районі населеного пункту Катеринівка.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики залишили Луганщину без електроенергії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути