пʼятниця, 08 січня 2021 21:27

Бойовики на Донбасі обстріляли ремонтну бригаду

Бойовики на Донбасі обстріляли ремонтну бригаду
Бойовики продовжують обстріл громадян на Донбасі. Фото: Укрінформ

Проросійські бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї та гранатомета у напрямку робочої бригади, яка ремонтувала водогін "Горлівка-Торецьк".

Окупанти сім разів за добу стріляли в бік українських військових, повідомляє штаб Операції Об'єднаних сил.

"Для уникнення жертв роботи було припинено. Сторонами було повторно вжиті заходи щодо дотримання режиму тиші. О 12.00 відновлювальні роботи продовжились. Однак, незважаючи на домовленості, близько 14.00 противник знову відкрив провокативний вогонь зі стрілецької зброї. Роботи було негайно припинено, робочу бригаду виведено із зони робіт" – повідомляє штаб.

Бойовики стріляли біля Водяного на Приазов'ї зі 120-міліметрових мінометів, протитанкових та автоматичних станкових і підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів. Поблизу Водяного, що поруч із Донецьком, зафіксовані кілька пострілів зі стрілецької зброї. Українські військові стріляли у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти активізувалися

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляла, що через поломку водогону "Горлівка-Торецьк" п'ять населених пунктів на Донбасі повністю або частково залишилися без водопостачання.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі обстріляли ремонтну бригаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути