пʼятниця, 08 січня 2021 09:45

Окупанти активізувалися

Окупанти активізувалися
7 січня в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню. На обстріли захисники України відкрили вогонь у відповідь. Фото: штаб ООС

Протягом 7 січня в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню. Від початку цієї доби - ще 4.

"Збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також – великокаліберних кулеметів неподалік Луганського. Поблизу населеного пункту Хутір Вільний окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а в передмісті Попасної – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні штабу ООС.

"Неподалік Водяного, що на Приазов'ї, противник двічі відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поруч з Авдіївкою ворог застосовував в бік українських позицій ручний протитанковий гранатомет, біля Гранітного – автоматичний станковий гранатомет та великокаліберний кулемет", - повідомили деталі у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму окупанти розкопали давній водогін

Там зазначили, що на обстріли захисники України відкрили вогонь у відповідь.

Головна мета українського уряду - повернення Донбасу. Але українським військовим було б легше, якби вони отримали команду "вперед", вважає головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти активізувалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути