пʼятниця, 04 грудня 2020 18:41

Бойовики двічі порушили режим тиші: є поранений

Бойовики двічі порушили режим тиші: є поранений
Унаслідок снайперського обстрілу отримав вогнепальне поранення військовослужбовець. Фото: Facebook

Від початку доби 4 грудня з боку бойовиків зафіксували 2 порушення режиму припинення вогню.

Внаслідок обстрілів український військовослужбовець отримав вогнепальне поранення. Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Луганського, унаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об'єднаних сил. Українському захиснику оперативно надано першу медичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров'я середньої тяжкості", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники заробляють на перевезенні загиблих із Донбасу

Зазначається також, що неподалік населеного пункту Водяне зафіксували ще один обстріл. Російсько-окупаційні війська обстріляли українські позиції із забороненого важкого озброєння - артилерійських систем 122-го калібру та 120-міліметрових мінометів.

На окупованій частині Донбасу планують запровадження строкової служби вже з наступного року. Таке рішення обдумують після проведення військових зборів у Л/ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики двічі порушили режим тиші: є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути