четвер, 12 вересня 2019 20:13

Били із заборонених мінометів і гранатометів: бойовики 12 разів порушили перемир'я

Били із заборонених мінометів і гранатометів: бойовики 12 разів порушили перемир'я
Бойовики 12 разів обстріляли українських військових. Фото: News

Від початку доби бойовики 12 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Окупанти використали заборонені 120-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники обстріляли українські укріплення біля Пищевика з напрямку Верхньошироківського зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, неподалік Водяного з напрямку Ужівки - зі 120-мм міномета і стрілецької зброї, поблизу Новогнатівки з напрямку Стили - з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї, під Верхньоторецьким із напрямку Пантелеймонівки - зі стрілецької зброї, поряд із Авдіївкою з напрямку Каштанового - зі станкового протитанкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи обстріляли позиції Об'єднаних сил біля Зайцевого з 82-мм міномета, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, неподалік Новгородського з напрямку Озерянівки - з 82-мм міномета, автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, поблизу Кримського з напрямку Донецького - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, під Новгородським із напрямку Широкої Балки - з 82-мм міномета, автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, поряд із Травневим із напрямку Гольмівського - з 82-мм міномета, біля Луганського з напрямку Нижнього Лозового - зі 120-мм міномета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цемах повертається на Донбас

Про втрати серед українських військових не повідомляється.

Бійці батальйонів ім. Шейха Мансура, ОУН і 8-го батальйону Української добровольчої армії передали залишки зброї поліцейським. Процес передачі озброєння офіційно зафіксований.

Зараз ви читаєте новину «Били із заборонених мінометів і гранатометів: бойовики 12 разів порушили перемир'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути