Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2018 09:09

"Бігли до ненависної України" - натовп із ЛНР затоптав жінку

"Бігли до ненависної України" - натовп із ЛНР затоптав жінку
Біженці до України затоптали жінку на блокпосту. Фото 112.ua

Люди з окупованих територій Донецька і Луганська так рвалися на підконтрольну Києву землю, що ледь не затоптали жінку на контрольному пункті "Станиця Луганська".

"Хтось штовхнув жінку в спину. Стояла зі сторони ЛНР у черзі. Коли впала, натовп пробіг просто по ній. Поспішали на паспортний контроль", - розповіли очевидці.

"Люди з ОРДЛО так рвалися до "ненависної України", що ледь не затоптали на смерть бідну стареньку. Якийсь сюрреалізм. Орки там, в окопах, що, не помічають цього? За що вони воюють? Від кого Луганськ рятують, якщо луганчани так рвуться до України, що затоптують один одного на КПП?" - зазначив блогер Денис Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін кинув" - українські переселенці розповіли про життя в Росії

Доходи тимчасово переміщених осіб продовжують падати, а працевлаштуватися стає для них дедалі важче. Ситуація з працевлаштуванням і доходами тимчасово переміщених осіб продовжує погіршуватися.

Зараз ви читаєте новину «"Бігли до ненависної України" - натовп із ЛНР затоптав жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути