Ексклюзиви
пʼятниця, 23 жовтня 2020 15:32

Батько загиблого Ярослава Журавля подав заяву у ДБР та Генпрокуратуру на Зеленського

Батько загиблого Ярослава Журавля подав заяву у ДБР та Генпрокуратуру на Зеленського
Сержант Ярослав Журавель. Фото: facebook.com

Батько загиблого під Зайцевим українського розвідника Ярослава Журавля написав до ДБР та Генпрокуратури заяви проти президента України Володимира Зеленського.

Сергій Журавель звинувачує главу держави у перевищенні службових повноважень. Заяви він написав до Державного бюро розслідувань і Офісу генерального прокурора, повідомив чоловік на своїй сторінці у Facebook.

"Я не пробачу тим, хто завдяки популізму і некомпетентним діям став причиною загибелі мого сина. Не пробачу тим, хто ставить під загрозу життя наших військовослужбовців, під прикриттям "прагнення до миру", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги" розгнівали військових сепаратистськими питаннями

Журавель зазначив у заяві, що Зеленський на посту верховного головнокомандувача і президента України "заборонив підрозділам Об'єднаних сил проведення рятувально-пошукових заходів" біля Зайцевого в Донецькій області.

Він вимагає розпочати розслідування за "перевищення військовою службовою особою влади та повноважень".

"Я не боюся, і піду до кінця, заради справедливості", - додав Журавель.

Командир відділення розвідувального взводу 35-ї окремої бригади морської піхоти сержант Ярослав Журавель загинув 13 липня. Він намагався евакуювати свого командира Дмитра Красногрудя. Російські окупаційні війська розстріляли евакуаційну групу на Донбасі, в яку входив сержант.

Зараз ви читаєте новину «Батько загиблого Ярослава Журавля подав заяву у ДБР та Генпрокуратуру на Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути