Ексклюзиви
неділя, 11 червня 2017 21:35

"Які діточки гинуть, щоб кати наживались" - загинув 24-річний боєць

  10 червня, напередодні радісного дня оголошення безвізу, на російсько-українській війні загинув 24-річний Віталій Звездогляд
10 червня, напередодні радісного дня оголошення безвізу, на російсько-українській війні загинув 24-річний Віталій Звездогляд

10 червня поблизу Павлополя Волноваського району на Донеччині загинув 24-річний Віталій Звездогляд.

"Три години бою, з застосуванням з боку терористів забороненої зброї. Постійні обстріли. Успішно відбивши атаку, українські бійці зупинили наступ терористів в районі Павлополя. Коли все стихло, о 20:00 до окопів несподівано прилетіла міна", - пише "Вечірня Умань".

Разом з Віталієм загинуло двоє військовослужбовців.

У цей час в Києві на Хрещатику починалася святкова програма до відкриття безвізового режиму з країнами ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти готовий битися до кінця? - Так!" - загинув 32-річний український воїн

"Умань втратила героя - загинув Віталій Звездогляд. Коли в центрі Києва починали святкувати безвіз, а депутати і Президент вітали з "перемогою", хлопці майже три години відбивали атаку терористів. Щоб радісні "святкувальники" раптово не прокинулися зранку під гіркі новини прориву і наступу ворога на Маріуполь. Земля пухом. Вічна пам'ять герою!", - написав у Facebook Володимир Гамалиця.

"Які діточки гинуть!! За що?! Щоб кати наживались. Вічна пам'ять Герою України!", - написала Євгенія Дятлова.

Віталій Звездогляд родом із села Косенівка Уманського району Черкаської області. Служив у 59-й окремій мотопіхотній бригаді. Строкову службу проходив у в/ч 3009 Внутрішніх військ у Сімферополі протягом 2011-2012 років.

Залишилися батьки та молодша сестра.

Похорони ймовірно відбудуться у вівторок. Точну дату та час поховання буде повідомлено згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тобі в армії тяжко, знаю. Але ти скоро повернешся і я буду щаслива" - у зоні АТО загинув 21-річний боєць

Якщо хочете допомогти сім'ї загиблого, будь ласка, звертайтеся до волонтерського центру "До Перемоги" в місті Умань у міському будинку культури. Або телефонуйте за номерами: 096 461 42 38 - Ольга; 096 215 84 73 - Інна.

Протягом травня 2017-го Україна втратила 35 військовослужбовців. Публікуємо поіменний список полеглих у травні захисників України.

Зараз ви читаєте новину «"Які діточки гинуть, щоб кати наживались" - загинув 24-річний боєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути