пʼятниця, 09 червня 2017 20:52

"Волонтер, доброволець і просто хороша людина" - 48-річний боєць загинув у зоні АТО

  48-річний Анатолій Потєхін загинув 7 червня на Донеччині
48-річний Анатолій Потєхін загинув 7 червня на Донеччині
7 червня на Донеччині загинув 48-річний Анатолій Потєхін. Був військовослужбовцем 12-го окремого мотопіхотного батальйону "Київ" 72-ї бригади. Родом зі села Висока Піч Житомирського району Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць АТО загинув наступного дня після 38-річчя

"Вічна пам'ять. Анатолій Потєхін загинув, виконуючи військовий обов'язок в АТО. Доброволець, волонтер, громадський активіст, представник футбольної команди і просто чудова людина назавжди залишиться в наших серцях", - написав на сторінці футбольного клубу "Пак-Трейд" у Facebook Олександр Жабровець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зоні АТО загинув 20-річний боєць

"Він грав у сільській футбольній команді. Раніше займався перевезеннями, як почалася війна – став волонтерити. Два тижні був у селі, а потім знов в АТО поїхав. Коли і де загинув – поки не знаємо. Його привезуть 10 червня, ховатимуть у Високій Печі", - розповів колега по футбольній команді Василь Козел.

У Анатолія залишилися дружина та двоє дітей.
Протягом травня 2017-го Україна втратила 35 військовослужбовців. Публікуємо поіменний список полеглих у травні захисників України.
Зараз ви читаєте новину «"Волонтер, доброволець і просто хороша людина" - 48-річний боєць загинув у зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути