пʼятниця, 26 лютого 2021 20:41

10 військових за добу отримали поранення та травми

10 військових за добу отримали поранення та травми
Терористи порушували режим тиші. Фото: "Українська правда"

Сьогодні на Донбасі 10 військових отримали поранення та травми.

Під обстрілами осколкові поранення отримали 7 військових, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

2 отримали бойове травмування, 1 військовий підірвався на невідомому вибуховому пристрої.

Біля Водяного на Приазов'ї, окупанти вели вогонь зі 120 мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Постраждалих військових госпіталізували.

Неподалік від Невельського на невідомому пристрої підірвався військовий. Він дістав осколкові поранення. Йому надали медичну допомогу і доправили до лікувального закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загострення на Донбасі: РФ готується до наступу на Луганщину

Біля Пісків окупанти відкривали прицільний вогонь по позиціях українських воїнів зі 120 мм та 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Неподалік населеного пункту Луганське російсько-окупаційні війська тричі відкривали прицільний вогонь по наших позиціях з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї, поблизу Мар'їнки ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, а біля Кам'янки здійснили кілька пострілів з автоматичного станкового гранатомета", - йдеться у повідомленні.

Українські захисники давали адекватну відповідь обстрілам.

Протягом минулої доби, 25 лютого, збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил. У тому числі гатили із забороненого озброєння. Бойових втрат серед наших воїнів немає.

Зараз ви читаєте новину «10 військових за добу отримали поранення та травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути