четвер, 05 жовтня 2017 10:20

"Водії затягували в машини людей" - українка стала свідком стрілянини в Лас-Вегасі

"Водії затягували в машини людей" - українка стала свідком стрілянини в Лас-Вегасі
Українка 29-річна Наталія Москаленко врятувалася під час розстрілу в Лас-Вегасі Фото: Сергій Радченко.

Серед натовпу, у який стріляв 69-річний американець з вікон 32-го поверху у Лас-Вегасі була українка 29-річна Наталія Москаленко. Дівчина працювала на рецепції в готелі поблизу. До США потрапила три роки тому, вийшла заміж.

За словами дівчини, коли почалась стрілянина, у готелі всі почали тікати чорним ходом. Через тисняву постраждало чимало людей. Багато відвідувачів бігли з валізами у руках, чим наражали себе на небезпеку, повідомляє provce.ck.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина У Лас-Вегасі: правоохоронці спростовують причетність терористів ІДІЛ

"Я зрозуміла, що панікуючий натовп - те, що вбивці потрібно. І я побігла у протилежний бік. На адреналіні пробігла чотири квартали, поки не сіла в таксі. Попросила чимскоріше їхати. Через паніку на дорогах утворились затори, але нам вдалося таки прорватися через поліцейський кордон", - згадує Наталя.

Поки жінка тікала подалі від готелю з убивцею, встигла написати повідомлення чоловікові. Попросила придбати спортивне авто та подорожувати світом, якщо вона не виживе. Батькам в Україні розповіла про все, коли опинилась у безпеці.

"Водії буквально затягували до себе в автівки людей, які втікали, аби якомога швидше вивезти з небезпечної зони. Таксист, коли дізнався, що трапилось, не взяв з мене грошей, хоча я мала заплатити близько 70 доларів. Було дуже страшно", - згадує трагічну ніч Наталя.

Розстріл фестивалю кантрі Route 91 Harvest у Лас Вегасі став наймасштабнішим серед подібних злочинів за всю історію сучасної Америки. Відповідальність за акт насилля, в якому загинуло більше 50 чоловік, взяла на себе Ісламська держава.

Зараз ви читаєте новину «"Водії затягували в машини людей" - українка стала свідком стрілянини в Лас-Вегасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути