Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2018 14:26

Українка шокувала умовами роботи в Ізраїлі

Українка шокувала умовами роботи в Ізраїлі
У вихідний день євреї переселяються в готелі, щоб нічого не робити. Фото: villaoceanhotels

Українка Наталя Павлюк із Києва вже півтора року працює в Тель-Авіві покоївкою готелю. В її обов'язки входить прибирання кімнат, миття посуду та облагородження території навколо готелю.

"Коли їхала сюди, думала, що це цивілізована країна. Але зустріла бруд, сморід і жах. Знайомі рекомендували йти у готелі, мовляв, тут годують. Влаштувалася у одному готелі, що віддалений від моря. Спочатку мила посуд. За зміну доводилось перемивати до тисячі тарілок. Тут особливість, що молочне разом із м'ясним не подають, а, відповідно, кожну страву - у новій мисці. Коли тут святкують релігійне свято, падала з ніг. Туристів настільки було багато, що деяких клали навіть у коридорах. За півроку попросила, щоб перевели на покоївку", - каже Gazeta.ua Наталя.

У Шабат (вихідний день, що починається з п'ятниці пополудні та закінчується в суботу після заходу сонця - gazeta.ua) євреї переселяються до готелів, щоб нічого не робити.

"Що таке це нічого не робити, зрозуміла дуже швидко. Після шабату заходиш у кімнату, а там смердить гівном. Виявляється, євреї ходять до туалету і воду за собою не спускають і не підтираються, брудними лягають на постіль. Потім ми збираємо ті постілі та вручну перемо. Перші рази мене просто вивертало. Не могла. Згодом почала одягати респіратор і старалась на це не дивитися. Досі як згадую, то гидко", - продовжує жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яких помилок варто уникати під час еміграції до Америки

У готелі заробляє від $2 тис. до $2,5 тис. Двічі на день годують.

"Багато страв із нуту. Ми до нього не звикли. Ті, хто має гроші, їдять мясо на грилі, салати і фрукти. Я призвичаїлася і купую фрукти у п'ятницю на місцевому ринку. Тоді їх віддають за безцінь, буває навіть по 1 шекелю (7,7 грн), аби швидше піди святкувати. Святкують багато. Переважно їдять, п'ють і співають усю суботу", - додає Наталя.

Українка Наталя розповіла, як переїхала до Ізраїлю та чому платила за 2 квартири.

Зараз ви читаєте новину «Українка шокувала умовами роботи в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути