вівторок, 19 березня 2019 17:29

Українка розповіла, як воно бути заміжньою за американським військовим
6

Українка розповіла про життя в Америці
Фото: Обозреватель
Українка розповіла про життя в Америці
Українка розповіла про життя в Америці
Українка розповіла про життя в Америці
Українка розповіла про життя в Америці

Анастасія Волкова з Києва вийшла заміж за американця, офіцера армії США. За час подружнього життя дівчина встигла побувати в трьох різних штатах.

"До США їхала за програмою "Work&Travel" для підвищення рівня англійської. Працювала покоївкою. Коли відпочивали з друзями в барі, познайомилась із Фернандо. Зустрічались і підтримували зв'язок навіть після приїзду в Україну. Через рік, ставши бакалавром соціології, знову полетіла через океан до свого лейтенанта.", - каже українка Обозреватель.

Через рік одружились. Подала документи на ґрін-карту, яку чекали три місяці. З посвідкою на проживання можна спокійно виїжджати за межі країни. Наступним етапом була десятирічна ґрін-карта, згодом набула громадянства.

"Військові та їхні сім'ї в США мають багато привілеїв. Для них є спеціальні магазини, пільги на податки і багато бонусів. Крім того, це дуже престижна професія. Коли Фернандо йде містом, з ним часто просять сфотографуватись", - каже Анастасія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сприймали за Барбі та фотографувалися "— українка розповіла про життя в Індії

До військової підготовки в США ставляться відповідально. Доводиться на декілька місяців їхати на навчання. Навіть новачка не звільняють від стрибків з парашутом. Крім того, контрактник обов'язково повинен декілька років служити в інших штатах. Офіцер не може звільнитись просто так. Потрібно попереджувати за півроку.

"Перше, на що звертаєш увагу, - люди. Вони привітні і набагато добріші, ніж в Україні. Будь-який незнайомець може підійти на вулиці й поспілкуватись", - каже дівчина.

Американці дуже патріотичні. Вони можуть піднімати державний прапор і співати гімн на свята. Крім того, щонеділі вони ходять до церкви.

"Головний мінус Америки - їжа. Тут повно фаст-фудів з калорійними стравами. Легку й здорову їжу знайти важко. Замість простої води обирають кока-колу. Кава жахлива, а якщо замовити чай - принесуть готовий напій з банки з консервантами. До речі, Макдональдз тут не такий популярний, як думають українці. Зазвичай там їдять неблагополучні жителі", - поділилась Анастасія.

Голлівудський режисер і сценарист Блейк Лейбел, який жорстоко вбив українку Яну Касьян, згідно з рішенням суду повинен виплатити $41,6 млн її родині.

Зараз ви читаєте новину «Українка розповіла, як воно бути заміжньою за американським військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути