середа, 06 березня 2019 00:15

Голівудський актор виплатить $41,6 млн родині українки

Голівудський актор виплатить  $41,6 млн родині українки
Голлівудський режисер і сценарист Блейк Лейбел згідно з рішенням суду повинен виплатити $41,6 млн сім'ї українки Яни Касьян. Фото: Яна Касьян/ Facebook.

Голлівудський режисер і сценарист Блейк Лейбел, який жорстоко вбив українку Яну Касьян, згідно з рішенням суду повинен виплатити $41,6 млн її родині.

Блейк Лейбел в даний час відбуває довічне ув'язнення у в'язниці без можливості умовно-дострокового звільнення. Туди потрапив після того, як минулого року його визнали винним у вбивстві першого ступеня при обтяжуючих обставинах з тортурами, пише Fox News.

Режисера затримали на місці злочину, який було скоєно у травні 2016 року. Мати Яни Касьян звернулася в поліцію, заявивши, що її дочка пропала без вісті. Співробітники правоохоронних органів виявили її понівечене і знекровлене тіло забарикадованим в квартирі Лейбела в Західному Голлівуді.

Повідомляється, що $ 41,6 мільйона будуть витрачені на догляд за донькою загиблої, яку вона народила від режисера. У травні їй виповниться три роки. Зараз за нею доглядає мати Яни в Україні.

На момент написання новини невідомо, чи володіє Лейбел, який народився в багатій родині, такими грошима, щоб виплатити штраф в повному обсязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костюм українки визнали найкращим на Венеціанському карнавалі

24 травня 2016 року у Західному Голлівуді в США 35-річний канадець Блейк Лейбел вбив свою 30-річну дівчину Яну Касьян.

Блейк Лейбел народився в багатій канадській родині. Був сценаристом фільмів, а потім автором коміксів. Із Касьян познайомився в Лос-Анджелесі у 2014 році. На той момент був одружений, а його дружина вагітна їхньою другою дитиною. У 2015 році він подав на розлучення і став жити з Яною Касьян. У вересні 2015 року вона завагітніла. 3 травня 2016 року Касьян народила дочку, після чого в Лос-Анджелес переїхала її мати, щоб їй допомагати.

У ніч на 20 травня Лейбела заарештували за підозрою у "злочині сексуального характеру", але його відпустили під заставу у 100 тисяч доларів. Після цього Яна Касьян забрала дочку і переїхала у квартиру до матері. 24 травня вона прийшла додому до Лейбела, щоб поговорити, і після цього зникла. Мати Яни Касьян викликала поліцію, але поліцейські не стали ламати двері в будинку Лейбела, після того, як їм не відкрили. Вони зважилися увійти до будинку лише на третій день і виявили тіло українки.

Перед тим, як вбити, Лейбел жорстоко катував Яну Касьян, а потім розчленував тіло та виніс у сміттєвих пакетах. У червні 2018 року Блейка Лейбела засудили до довічного ув'язнення без можливості умовно-дострокового звільнення.

Зараз ви читаєте новину «Голівудський актор виплатить $41,6 млн родині українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути