вівторок, 04 липня 2017 00:17

"Померлих тримають у скриньках біля ліжка", - 5 фактів про побут американців

5 фактів про побут американців з голлівудських фільмів, які виявилися правдою.

Підбірку пропонує українка Марія Соломатова у своєму блозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголені і красиві: 5 найсексуальніших українок за кордоном

1. Культ спорту

Сюжети багатьох молодіжних фільмів побудовані на тому, що школяр прагне досягти супер-успіхів у спорті. Це дійсно досить масове явище серед підлітків. Вони готові прикладати максимум зусиль для того, щоб підготуватися до змагань і перемогти. Дуже багато звикають до режиму, як у професійних спортсменів, ще в школі. Причина в тому, що для багатьох дітей спорт — це шанс потрапити в хороший коледж і отримати стипендію.

Автор: forumdaily.com
  5 фактів про побут американців з голлівудських фільмів
5 фактів про побут американців з голлівудських фільмів

2. Школярі їздять на власних автомобілях

Водійські права є практично у будь-якого школяра старше 16 років. На сильно стару машину підліток може заробити за пару місяців. Тому особисті автомобілі дійсно є майже у всіх. Біля американських шкіл парковок навіть більше, ніж у торгових центрів.

3. Рідня на камінній полиці

Можна згадати з десяток фільмів, герої яких зберігають в будинку урну з прахом покійного родича, - як правило, на камінній полиці. Нерідко за сюжетом цей прах розсипають. Урни в будинках - справді поширене явище.

"Одна дівчина, яка працює прибиральницею в приватних будинках, розповідала, що, коли вона прийшла в перший раз в один з будинків, господар попросив її не чіпати дерев'яну скриньку на столику біля ліжка в спальні. На шухлядці була фотографія літньої жінки, її ім'я і дві дати. Ось так от дивишся на цей приліжковий столик і думаєш: чи то це пил накопичилася, то чи бабусю розсипали", - ділилася зі мною вона", - пише Марія Соломатова.

4. Будинок на колесах

Часто в американських фільмах зображені власники трейлерів, які можуть відправитися, куди завгодно, і при цьому не турбуватися про бронювання готелю. За словами українки, часто американці у трейлерах можуть не тільки подорожувати під час відпустки, а й жити. Наприклад, у трейлерному парку, і навіть без коліс.

Автор: forumdaily.com
  5 фактів про побут американців з голлівудських фільмів
5 фактів про побут американців з голлівудських фільмів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 особливостей життя в Китаї, які здивують українця

5. Голлівудська посмішка

Немає нічого дивного в тому, що у акторів ідеальні зуби, все-таки турбота про зовнішність - це для них один із професійних обов'язків. Але мати рівні білі зуби в Америці - справа принципу не тільки для зірок екрану, але і для практично кожного американця. У магазинах є цілі асортименти для відбілювання зубів. На одну звичайну пасту в кожному магазині доводиться три відбілюючих.

Автор: http://molbuk.ua
  5 фактів про побут американців з голлівудських фільмів
5 фактів про побут американців з голлівудських фільмів
Зараз ви читаєте новину «"Померлих тримають у скриньках біля ліжка", - 5 фактів про побут американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути