четвер, 08 червня 2017 13:54

Діаспорянка про Грузію: тут досі викрадають наречених

Діаспорянка про Грузію: тут досі викрадають наречених
У Грузії досі викрадають наречених Фото:biz.ua

У Грузії досі викрадають наречених. Роблять це, коли батьки не дають благословення або хлопець хоче одружитися силоміць. Далі рішення залежить від батьків. Про це розповідає українка Любов Петровська, яка 5 років живе у Грузії. Одружена з місцевим чоловіком. Випадок з викраденням стався з його двоюрідною сестрою.

"Батько був проти її заміжжя, - розповідає Любов. - Вони ризикнули. Домовилися і втекли. Пошуки тривали тиждень. За цей час молоді таємно одружилися, поїхали в Казбегі і вже звідти подзвонили рідним" - розповідає 20minut Любов Петровська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська художниця вдруге перемогла в американському конкурсі

За словами українки, у Грузії водії можуть не мати при собі прав. За водіння в нетверезому стані - високі штрафи. Якщо п'яного впіймають за кермом, оштрафують на $60. Якщо попадеться вдруге за рік - на $150.

"Досить назвати своє прізвище, і поліцейські усе перевірять у базі даних. Зарплати патрульних становлять 700-1000 доларів на місяць. Якщо водій трохи напідпитку, то навіть може підійти до поліцейських, розказати все, як є. Попросити, щоб його доправили додому. Без проблем! Один поліцейський відвезе його, інший – машину. Нікому не спаде на думку виписати штраф чи вимагати хабара. Все - за законом".

На французьких весіллях гостей окремо запрошують на реєстрацію шлюбу, вінчання, аператив та фуршет. Це прописують у запрошенні. В ресторан ідуть найрідніші. До РАЦСу можуть запросити колег або далеких друзів. Про це Gazeta.ua розповідає українка Наталія, яка 15 років живе в Парижі. Заміжня за французом 45-річним Філіпом. Запропонував одружитися через добу після знайомства.

Зараз ви читаєте новину «Діаспорянка про Грузію: тут досі викрадають наречених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути