Ексклюзиви
вівторок, 11 липня 2017 00:17

Автобуси випускають людей зі сторони дороги: 3 факти про забуту азіатську країну

Автор: businessvisit.com.
  Столиця країни
Столиця країни

Українка Міла Бедренец рік живе в країні Південно-Східної Азії — М'янмі. Країна була абсолютно закритою. Бірманці не могли виїхати за кордон, а візи іноземцям давали на 24 години.

Gazeta.ua пропонує три цікавих факти про країну, які діаспорянка Міла Бедренец розповіла в інтерв'ю Platfor.ma.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Померлих тримають у скриньках біля ліжка", - 5 фактів про побут американців

Автобуси випускають людей зі сторони дороги

Генерал, який раніше керував країною, боявся, що люди схиляються на бік "лівих". Тому за один день змінив рух з лівостороннього на правосторонній. З тих пір вся Бірма їздить по правій стороні, але на машинах з правим кермом. Автобуси, які старіші за указ, до сьогодні випускають пасажирів з лівого боку - тобто на проїжджу частину.

В країні скасували купюри

"Це й же генерал, скасував купюри, номінал яких не ділився на 9. Залишив тільки 90 і 45. Причому саме скасував. Не вилучив з обігу, не змінив. А скасував. А коли обурилися студенти, він закрив вузи. Почуваю себеє як Аліса в задзеркаллі. Навколо відбувається якийсь абсурд, але для всіх навколо це - нормальне положення речей", - розповідає Міла Бедренец.

Автор: platfor.ma
  Українка Міла Бедренец переїхала в африканську країну М'янмі
Українка Міла Бедренец переїхала в африканську країну М'янмі

Не можна вбивати комарів

"Якось я відмахнулася я від комара. Колега перелякалася. Сказала, що я могла його вбити. Виявляється, тут більшість — буддисти. Вбивати комарів забороняє релігія. Не всі, звичайно, такі. Хтось не ображає комара, а хтось стріляє мавп в лісі, а їх місячних осиротілих діток продає селянам на погратися".

За словами українки, вони відчуває себе героєм фільму "Назад в майбутнє".

"Тут ще немає нічого, тому можна відкривати все. Імпорт їжі, доставку їжі, виробництво їжі, хімчистки, інтернет провайдерів, пекарні, поліграфії, продакшни, школи малювання, спортзали, кафешки, приватні клініки, страхові, банки, магазини шмоток. А той, хто відкриє магазин іграшок - він просто озолотиться"

Серед найвідоміших у світі жінок, які прославилися завдяки свої красі та сексуальності, чимало українок. Багато з них сьогодні живуть і працюють за кордоном. Тому не всі знають, що їхні вродливі кумири народилися і виросли в Україні. Gazeta.ua підготувала підбірку найсексуальніших українок, які живуть за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Автобуси випускають людей зі сторони дороги: 3 факти про забуту азіатську країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути