вівторок, 02 січня 2018 00:15

Які продукти не варто передавати італійцям

Які продукти не варто передавати італійцям
Італійці не люблять український шоколад Фото: ww.s.0342.ua

Італійці не завжди сприймають українські продукти, привезені їм в подарунок, із захопленням. Особливо, якщо це солодощі чи щось для них не звичне.

Про гостинці, які не варто привозити італійцям, розповіла у своєму блогу українка 29-річна Надін Мудрієвська, яка мешкає у Римі.

"Мало, поважаючих себе італійців, будуть їсти зефір. Наш зефір нагадує їм маршмелоу, тобто "хімію" незрозумілого походження. На власному досвіді, можу сказати, що таке відразу йде в сміття із скривленим обличчям. Хоча, про смаки не сперечаються - можливо комусь одному-двом ви й догодите, але то великий ризик, - пише Надін Мудрієвська. - Шоколадки "Roshen", а в жодному разі "Любімов", чи "АВК". Особливо молочні. Навіть, якщо ви українець і хоча б рік живете в Італії, то різницю між шоколадом "їхнім" і "нашим" відчуваєте дуже гостро. А для італійців то щось жахливе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла 5 особливостей святкування Нового року в Японії

"Копчені ковбаси – табу. Для них копченості, то рівносильно самогубству. Соняшникове насіння для нас ніколи не набридне, а вони можуть не зрозуміти. Також ще не бачила італійців, які б оцінили халву чи вона б їм припала до смаку. Це стислий перелік українських маколиків, що мають великі шанси не завоювати серця італійців. Але, у нас є більше такого, що може дуже сподобатися й представити Україну на високому рівні", - пише українка.

За її словами хорошим подарунком буде кава, яку не соромно запропонувати італійцям. Чай - за умови, що люди справді полюбляють цей напій.

"Мало італійців "чаюють", здебільшого - вони вживають медичні чаї при застуді чи проблемах із шлунками, - каже Надін – Хорошим подарунком буде косметика. Наприклад, кокосове масло, яким із великим задоволенням користуюся сама й змащую волосся донечці".

Українець Микола Олексів, який десять років живе в італійському Неаполі, відкрив магазин українських товарів. Його тричі обкрадали. Попри бажання усе кинути, взяв себе в руки. Позичив наново гроші і закупив новий товар. Коли бізнес пішов, вирішив відкрити ресторан. Назвав його в честь дочки Анастасії.

Зараз ви читаєте новину «Які продукти не варто передавати італійцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути