пʼятниця, 19 червня 2009 12:58

Гола Єва Мендес стягувала труси з чоловіка (ФОТО)
5

Минулого року зірка знялась в рекламі аромату Secret Obsession від Calvin Klein

Голлівудська актриса Єва Мендес робить великі успіхи на ниві модельного бізнесу. Минулого року зірка знялась в провокаційній рекламі аромату Secret Obsession від Calvin Klein, але через надмірну відвертість ролик був заборонений до показу на ТБ. Проте ані Єву, ані керівництво модного дому це не зупинило. Відтепер актриса є обличчям рекламної кампанії спідньої білизни і деніму від Calvin Klein, і нова фотосесія не поступається в пікантності попередній.

35-річна актриса знялася у відвертій і дуже спокусливій мереживній спідній білизні для осінньої кампанії Calvin Klein Underwear. Крім того, в компанії з манекенником Джеймі Дорнаном, одним з найбільш затребуваних чоловіків-моделей, Єва взяла участь у фотосесії для лінії деніму Calvin Klein Jeans. Зйомками рекламної кампанії, яка стартує на початку цієї осені, займався знаменитий модний фотограф Стівен Кляйн.

"У мене складаються тривалі стосунки з модним домом Calvin Klein, - коментує свою роботу Мендес. - Я по-справжньому рада продовжити нашу співпрацю і стати частиною нових рекламних кампаній як Calvin Klein Jeans, так і Calvin Klein Underwear. Працювати зі Стівеном було одне задоволення, і ми з Джеймі чудово провели час. Я знаю, обидві кампанії вийшли дуже збудливими і енергійними". "Calvin Klein Jeans і Calvin Klein Underwear не просто всесвітньо відомі американські бренди, це ікони стилю. Брати участь в таких рекламних кампаніях - справжня честь, - говорить Джеймі Дорнан. - Спільна зйомка з чуттєвою та сексуальною Євою Мендес була приголомшливою".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Гола Єва Мендес стягувала труси з чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути