середа, 04 липня 2012 16:55

Знімуть передісторію до культового фільму Гічкока

Знімуть передісторію до культового фільму Гічкока
В оригінальному фільмі Гічкока - і ще трьох продовженнях - роль Нормана Бейтса виконав Ентоні Перкінс. Фото: seance.ru

Культовий трилер Альфреда Гічкока "Психо" матиме передісторією у вигляді серіалу.

Американський кабельний канал A & E уже замовив пілот серіалу "Мотель Бейтса" (Bates Motel) в одного з творців "Залишитися в живих" Карлтона Кьюза. Якщо пілот повністю влаштує канал, то за ним відразу ж піде цілий сезон.

Канал A & E має намір почати негайні кастинги, щоб представити серіал аудиторії вже в 2013 році. Кьюзі виступить у проекті як виконавчий продюсер, виготовляючи серіал за допомогою своєї студії Carlton Cuse Productions. Автором сценарію до першої серії виступить Ентоні Кіпріано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Едріан Броуді зіграв вчителя у фільмі про самотність

"Мотель Бейтса" розповість передісторію Нормана Бейтса, показавши умови його життя з матір'ю та її коханцем, становлення Нормана серійним вбивцею.

Спроба A & E зняти приквел до "Психо" є не першою - ще в 1987 році канал NBC зняв 90-хвилинний телевізійний фільм Bates Motel зі схожим змістом.

Оригінальний "Психо" Альфреда Гічкока вийшов на екрани ще в 1960 році і став екранізацією однойменної новели Роберта Блоха. "Психо" по праву вважається кращою роботою Гічкока і основоположником жанру саспенсу й психологічного трилеру загалом. Тоді у фільмі - і ще трьох продовженнях - роль Нормана Бейтса виконав Ентоні Перкінс, який помер в 1992 році у віці 60 років від СНІДу.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть передісторію до культового фільму Гічкока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі