вівторок, 03 липня 2012 11:55

"Льодовиковий період 4" обходить блокбастери

"Льодовиковий період 4" обходить блокбастери
Кадр з мультфільму "Льодовиковий період 4"

Приквел до екранізації коміксу "Людина-Павук" заробив за свій перший вікенд прокату в Азії 50 мільйонів доларів, чим побив рекорди "Месників" в деяких рнегіонах.

У свої перші вихідні прокату "Нова Людина-Павук" зібрав 13,4 мільйона доларів в Південній Кореї (що перевищило навіть збори "Месників" в цій країні). Високі показники продемонструвала і Японія, в якій фільм стартував з касою в 11,4 мільйонів доларів. В Індії приквел побив рекорд - він став найкасовішим відкриттям серед голлівудських картин, заробивши 6 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нова Людина-Павук" виходить на екрани

Разом з тим, "Новій Людині-павуку" дістався сильний конкурент, який зумів обійти його, хоч і охопив більшу кількість локацій - мультфільм "Льодовиковий період 4" за перші дні прокату зібрав одразу 78 мільйонів доларів.

Разом з тим, він вже стартував у великій кількості європейських країн в той час, як "Людина-Павук" з європейських країн захопив тільки Німеччину. Для порівняння: "Людина-Павук" за перший вікенд заробив в Німеччині 4,2 ??мільйона доларів, а "Льодовиковий період 4" у Франції - 11,8 мільйонів доларів, побивши рекорд найбільшої каси в цьому році.

У США "Нова Людина-Павук" стартує 2 липня, напередодні одного з найпопулярніших американських свят 4 липня. В Україні фільм вийде в прокат 4 липня. "Льодовиковий період 4", як в США, так і в Україні, виходить у прокат 12 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Льодовиковий період 4" обходить блокбастери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі