вівторок, 29 травня 2012 13:38

Про героїню "Мовчання ягнят" знімуть серіал

Про героїню "Мовчання ягнят" знімуть серіал
Дія серіалу "Кларисса" охопить проміжок між подіями "Мовчання ягнят" і "Ганнібала". Фото: liveinternet.ru

Герої трилера "Мовчання ягнят" (1991), який отримав 5 "Оскарів" в основних номінаціях, як і раніше неймовірно популярні.

Компанія NBC веде роботу над серіалом "Ганнібал", заснованим на книгах Томаса Харріса, а нещодавно стало відомо, що телеканал Lifetime запустить багатосерійний фільм про Клариссу Старлінг - блискучого агента ФБР, яка багато чому навчилася у маніяка-людоїда Ганнібала Лектера.

За сюжетом "Мовчання ягнят", небезпечний злочинець Ганнібал Лектер, якого тримають в одиночній камері під постійним наглядом, пропонує ФБР допомогу в затриманні невловимого маніяка Баффало Білла. "Ганнібал-канібал" неймовірно розумний і відмінно розбирається в психології собі подібних, але згоден спілкуватися тільки з Клариссою Старлінг - агентом-стажистом, яка швидко підпадає під його вплив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сценарист і актор серіалу "Шерлок" отримали премію BAFTA

Нагадаємо, що Ентоні Хопкінс зіграв доктора Лектера як у фільмі "Мовчання ягнят", так і в сиквелі 2001 року "Ганнібал".

Роль Кларисси Старлінг виконували різні акторки: недосвідчену студентку академії ФБР зіграла Джоді Фостер, яка отримала за цю роль премію "Оскар", а в сиквелі, де вже доросла Кларисса стає на чолі відділу по боротьбі з наркотиками, знялася Джуліанна Мур. Актрису на головну роль в серіалі поки не знайшли.

Кларисса Старлінг у виконанні Джоді Фостер посіла шосте місце в сотні найвидатніших кіногероїв (за версією Американського кіноінституту).

Дія серіалу "Кларисса" охопить проміжок між подіями "Мовчання ягнят" і "Ганнібала".

Зараз ви читаєте новину «Про героїню "Мовчання ягнят" знімуть серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі