пʼятниця, 03 лютого 2012 16:56

Зйомки продовження "Бріджет Джонс" відклали через Г'ю Гранта

Зйомки продовження "Бріджет Джонс" відклали через Г'ю Гранта

Зйомки третьої частини романтичної комедії про Бріджет Джонс довелося відкласти через проблеми з узгодженням сценарію, який не сподобався одному з ключових акторів - Х'ю Гранту, повідомляє в п'ятницю The Hollywood Reporter.

Сценарій третього фільму під назвою "Дитина Бріджет Джонс" був розроблений самою Хелен Філдінг за допомогою Девіда Ніколлса, автора роману "Один день", за яким зняли однойменний фільм з Енн Хетеуей і Джимом Стерджессом. Зйомки картини повинні були розпочатися в найближчі тижні, а вихід у прокат планували на кінець року, проте тепер реалізація цього проекту опинилась під питанням.

"Проект майже помер", - стверджує джерело The Hollywood Reporter.

Ані представники студії Working Title, ані агенти Гранта офіційних коментарів поки не дають, але ясно, що зволікання можуть погубити проект, так як Колін Ферт, чий персонаж під кінець другого фільму зробив Бріджет пропозицію, відтоді встиг отримати "Оскара" і став одним з найбільш затребуваних акторів, чий знімальний графік щільно розписаний. Перенести зйомки на інший час йому, швидше за все, буде нелегко.

Накладки в роботі над "Дитиною Бріджет Джонс" почалися з самого початку. Спершу студія Working Title планувала доручити зйомки фільму Пітеру Фейгу, режисеру успішної комедії "Дівич-вечір у Вегасі", проте домовитися з ним не змогла і в підсумку запросила британського режисера Пітера Каттанео, який працював головним чином над серіалами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рене Зельвегер готується до зйомок третьої частини "Бріджит Джонс"

Разом з тим, джерела Deadline.com на студії стверджують, що ховати "Дитину Бріджет Джонс" поки рано, і зйомки обов'язково відбудуться протягом року.

Перша екранізація роману Хелен Філдінг про лондонську дівчину за 30, яка намагається схуднути і стати щасливою, була екранізована в 2001 році і стала не меншим хітом, ніж книга, заробивши в прокаті 282 млн доларів. Друга частина дебютувала під Різдво 2005 року, але сподобалася глядачам набагато менше і принесла лише 262 млн доларів. У третій частині, про яку говорили з 2010 року, головній героїні виповнюється 40, і вона збирається народити дитину.

Зараз ви читаєте новину «Зйомки продовження "Бріджет Джонс" відклали через Г'ю Гранта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути