середа, 15 липня 2009 17:03

Рене Зельвегер готується до зйомок третьої частини "Бріджит Джонс"

Рене Зельвегер готується до зйомок третьої частини "Бріджит Джонс"
Кіностудія Working Title заявила про початок підготовчого етапу до зйомок третьої частини фільму "Бріджит Джонс" з американкою Рене Зельвегер в головній ролі.

Ймовірно в основу сценарію знову ляжуть авторські колонки письменниці Хелен Філдінг для газети Independent, а значить в новому фільмі головна героїня, якій вже виповнилося 40 років, робитиме відчайдушні спроби завести дитину, поки ще не пізно. Поки у третьої частини немає навіть чорнової назви, так що, за даними керівництва студії, зйомки почнуться не раніше кінця 2010 року.

Нагадаємо, що історія закомплексованої невдахи Бріджит почалася з колонки журналістки Хелен Філдінг в Independent, а потім в Daily Telegraph. В результаті письменниця опублікувала свій знаменитий "Щоденник Бріджит Джонс", виданий в даний час приблизно в 20 країнах тиражем більше 2 млн екземплярів. Екранізація історії про "найзвичайнішу англійку" заробила в світовому прокаті 281 мільйон доларів. У 2002 році Філдінг написала продовження "Бріджит Джонс: Межі розумного", передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Рене Зельвегер готується до зйомок третьої частини "Бріджит Джонс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути