пʼятниця, 07 грудня 2018 21:45

Знімають детективний серіал про поштарів

Знімають детективний серіал про поштарів
Олена Михайличенко (ліворуч) грає експедитора у серіалі "Пошта". Фото: прес-служба Film.ua

Компанія Film.ua спільно з телеканалом "Україна" розпочала зйомки детективного серіалу "Пошта".

40-серійний телефільм знімає режисер Олександр Пархоменко. Він вийде на екрани восени 2019-го.

Головну роль зіграла акторка столичного Театру на Липках Олена Михайличенко.

"Моя героїня Олена Любченко розлучилася з чоловіком, за сюжетом, - розповідає акторка. - Вийшла за нього ще студенткою, народила доньку. Ніде не працювала. Шукає роботу, бо не вистачає грошей. Влаштовується експедитором до поштової компанії, розвозить посилки і бандеролі. Олена працює в парі з експедитором Андрієм. Він теж розлучений. Герої відчувають одне до одного симпатію, але бояться знову підпустити когось до себе. Звести їх намагаються їхні вже дорослі діти.

Андрій - колишній працівник МНС. Покинув службу після того, як в одній з операцій загинули дружина і син його друга. Досвід допомагає йому в новій роботі. Якось доставляє листа, має його передати прямо в руки. Адресат відкрив конверт при ньому. Виявилося, що викрали його сина. У листі погрожують, вимагають викуп і наказують не звертатися до поліції. Разом з дружиною починають панікувати. Андрій піднімає свої зв'язки і до кінця серії виводить зловмисників на чисту воду".

Над розробкою серіалу "Пошта" працювало 12 сценаристів. Телефільм знімають у Києві. Декорацію поштового відділення звели у павільйоні Film.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився тизер завершального сезону "Гри престолів"

Компанія Netflix оголосила про продовження серіалу "Нарко: Мексика" на 2-й сезон. Це спін-офф серіалу "Нарко", у якому йшлося про колумбійських наркоторговців.Шоураннер "Нарко" Ерік Ньюмен заявив, що має багато матеріалу для нових сезонів серіалу.

Зараз ви читаєте новину «Знімають детективний серіал про поштарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі