Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2014 13:08

Зірка серіалу "Пуститися берега" напише мемуари

Зірка серіалу "Пуститися берега" напише мемуари
Брайан Кренстон в ролі Уолтера Уайта

Актор Брайан Кренстон напише мемуари, які будуть опубліковані видавництвом Scribner у 2015 році.

У книзі будуть висвітлені насамперед події шести років, протягом яких Кренстон виконував головну роль в телесеріалі "Пуститися берега" ("Braking Bad"). У мемуарах актор обіцяє "розкрити секрети", які накопичилися у нього за ці роки. Також Кренстон зазначає, що завдяки Уолтеру Уайту, його персонажу з "Пуститися берега", навчився багатьом речам - як корисним, так і небезпечним.

Серіал "Пуститися берега" демонструвався на телеканалі AMC з січня 2008-го по вересень 2013 року. За цей час встигли представити глядачам п'ять сезонів. Головним героєм фільму був вчитель хімії Уолтер Уайт, який виявив у себе невиліковну форму раку. Згідно з сюжетом, Уолтер вирішує зайнятися виробництвом наркотиків, щоб забезпечити сім'ю. Серіал неодноразово відзначали преміями (зокрема, "Еммі" і "Золотими глобусами").

Кренстон також знімався у фільмах "Драйв", "Зараження", "Згадати все" (версія 2012), "Операція "Арго"" і "Годзілла" (версія 2014 року). Остання з перерахованих стрічок ще не вийшла в прокат, її прем'єра запланована на травень 2014-го.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Пуститися берега" напише мемуари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі