четвер, 20 липня 2017 14:30

"Захрип, оглух і вперше порвав одяг під час танців": британський гурт Depeche Mode виступив у Києві
23

Черга біля квиткових кас. Концерт Depeche Mode, Київ, 19.07. 2017
Фото: ТСН
Концерт Depeche Mode Київ
Концерт Depeche Mode Київ
Концерт Depeche Mode Київ
Концерт Depeche Mode Київ

Біля стадіону НСК "Оліймпійський" фанати почали збиратися з десятої ранку.

Квитки коштували 900-6000 грн. Перед початком концерту їх продавали за 8000 грн. У столиці Білорусі Мінську 17 липня шоу Depeche Mode відмінили через хворобу вокаліста гурту Девіда Гаана. В Києві білоруси могли потрапити
на концерт за своїми квитками, доплативши 100 грн. Перед початком заходу на вході до "Олімпійського" черга розтягнулася на 3 км - погано працювали сканери. Пропускали глядачів на арену більше 3 год. Дехто намагався прорватися силою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерт легендарних Depeche Mode у Білорусі скасували

"Захрип, оглух і вперше з 2012 року порвав одяг під час танців. А збирався сидіти й спокійно пити пиво, - написав на сторінці у соцмережі Артем Кузьменчук. - Але це не з Depeche Mode - вони не виступають, а кидають себе до ніг публіки. Не концерт, а легке приємне божевілля".

"Немає жодного змісту переповідати емоції від Depeche Mode, - написав у Facebook віце-прем'єр-міністр Павло Розенко. - Київ "розірваний" на шматочки..."

Автор: Facebook
 

Музиканти зізналися, що написали альбом під враженням від війни на Близькому Сході, в Україні, виборів у США. На Where's the Revolution - "Де революція" українські фани підняли плакати з написом "Революція тут".

Київ - 30-те місто у турі Depeche Mode на підтримку альбому Spirit. Британський журнал Rolling Stone назвав диск пророчим, в якому музиканти "піймали нерв епохи". Європейська частина туру на підтримку Spirit завершиться 23 липня у румунському місті Клуж-Напока. Потім гурт поїде до Північної й Південної Америки.

Попередні гастролі гурту стали одними із наймасштабніших турів 2013 року. Їх відвідали 2,5 млн глядачів.

Зараз ви читаєте новину «"Захрип, оглух і вперше порвав одяг під час танців": британський гурт Depeche Mode виступив у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі