пʼятниця, 14 червня 2019 12:22

Вийшов трейлер продовження "Сяйва"

Автор: imdb.com
  Юен МакГрегор у фільмі "Доктор Сон" грає дорослого героя "Сяйва" Дена Торренса
Юен МакГрегор у фільмі "Доктор Сон" грає дорослого героя "Сяйва" Дена Торренса

Вийшов трейлер фільму "Доктор Сон" за романом американського письменника Стівена Кінга. Це продовження фільму жаху "Сяйво" Стенлі Кубрика. Головну роль виконав шотландський актор Юен МакГрегор.

Головний герой - дорослий герой першої частини, 40-річний Ден Торренс, син Джека Торренса. Не може забути жахливі дні дитинства, які провів у гірському готелі "Оверлук". Безуспішно бореться з дитячою травмою. Має екстрасенсорний дар, що має назву "сяйво", може читати думки й бачити відгомони давніх і прийдешніх подій. Працює в хоспісі, де використовує здібності, щоб допомагати полегшити смерть невиліковним пацієнтам, через що отримує прізвисько Доктор Сон. Знайомиться з дівчинкою Аброю, яка також має "сяйво". На неї полює група психічних вампірів "Правдивий вузол". У прагненні здобути безсмертя вони харчуються "сяйвом" дітей, за сюжетом.

Роман "Доктор Сон" виданий 2013-го. Того ж року вийшов українською у видавництві "КСД". Екранізацію зняв Майк Фленаган, режисер фільму "Гра Джералда" за Стівеном Кінгом і серіалу за мотивами твору Ширлі Джексон "Привиди будинку на пагорбі" від стрімінг-сервісу Netflix.

"Доктор Сон" вийде в український прокат 7 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть серіал за романом Дена Брауна

Роман Стівена Кінга "Сяйво" видали 1977-го. Екранізація Кубрика з Джеком Ніколсоном у головній ролі вийшла 1980-го. Денні Торренса у стрічці "Сяйво" зіграв Денні Ллойд. Це одна з двох ролей у його акторській кар'єрі.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер продовження "Сяйва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі