вівторок, 11 червня 2019 18:06

Знімуть серіал за романом Дена Брауна

Автор: accessonline.com
  Детективний серіал "Ленґдон" про молоді роки професора симвології Роберта Ленґдона зніматимуть за мотивами роману "Втрачений символ" американського письменника Дена Брауна (на фото)
Детективний серіал "Ленґдон" про молоді роки професора симвології Роберта Ленґдона зніматимуть за мотивами роману "Втрачений символ" американського письменника Дена Брауна (на фото)

Американський телеканал NBC зніме серіал "Ленґдон" за мотивами детективного роману Дена Брауна "Втрачений символ". Це буде приквел фільмів "Код да Вінчі", "Ангели і демони" та "Інферно" про пригоди Роберта Ленґдона, професора історії мистецтв і симвології в Гарвардському університеті.

Наставника Ленґдона викрадають. Після цього йому доводиться приєднатися до оперативної групи ЦРУ, де він розкриває змову, за сюжетом.

Том Генкс, який втілив Ленґдона в кіно, не зніматиметься в серіалі. Герой буде молодшого віку.

Шоуранером стане Деніел Церон, продюсер серіалів "Декстер" і "Константин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Космічні перегони між США та СРСР не припинилися: вийшов трейлер першого серіалу стрімінг-сервісу Apple

"Втрачений символ" - п'ятий роман американського письменника Дена Брауна і третій - присвячений Роберту Ленґдону. Вийшов 2009-го. За підсумками року твір посів перше місце у списку бестселерів за версією журналу Publishers Weekly. Українською вийшов того ж року у видавництві "КСД".

Дія роману відбувається у столиці США - Вашингтоні. Роберт Ленґдон іде до Капітолію на зустріч із другом-масоном Пітером Соломоном. Але знаходить його відрізану руку й повідомлення, в якому викрадач вимагає за 12 годин знайти піраміди масонів, які буцімто сховано в місті під землею, за сюжетом.

Усього про Ленґдона було створено п'ять книжок. Остання - "Джерело" - написана 2017-го.

Усі три екранізації творів Брауна зняв режисер Рон Говард. Кіносерія зібрала у світовому прокаті $1,46 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть серіал за романом Дена Брауна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі