пʼятниця, 15 червня 2018 18:21

"ВВ" випустили новий кліп про молодих вдів

Українська рок-група "Воплі Відоплясова" презентувала кліп на композицію "Дібрівонька".

Відео опубліковали на своєму YouTube-каналі. У драматичному відео молоді вдови побиваються за загиблими воїнами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми, звісно, за проведення заходів, але не таких" - мер освятить місце концерту фрік-гурту

"Дібрівонька" - рідкісна народна пісня, її знайшли в фольклорної експедиції, сказав фронтмен гурту Олег Скрипка. - Переконаний, що вона актуальна і сьогодні, адже передає всю біль молодих дівчат, які втрачають на війні коханих".

Слухачі прокоментували відео.

Андрій Єрмолов написав: "Нема слів. Чудово, ВВ - витриманий, міцний бренд України".

  Скріншот з youtube.com
Скріншот з youtube.com

BRTD 2005 написав:"Здається, це найкраща пісня гурту за багато років. Таке цікаве поєднання фолк співу із wah гітарами та арфоподібними струнними. І не просто "народно" звучить, а як частина світу якогось, навіть коли слова не чуєш. Нагадало одразу і "Трава", і "Білі Плями", і "Таємні Сфери", і такий настрій цікавий, унікальний. Особливо сподобалась завершальна частина, де музика стає інтенсивнішою, а замість співу лиш голос. Дуже потужний ефект від того".

Восени минулого року музиканти випустили кліп на українську народну пісню "Несе Галя воду".

6-8 липня в селі Грушківка Кам'янського району відбудеться Фестиваль нескореної нації "Холодний Яр". Традиції не змінюють: фестиваль буде безалкогольним, вхід безкоштовний, але організатори просять долучитися до збору коштів на реабілітаційний центр для учасників російсько-української війни. На заході відбуватимуться просвітницькі гутірки із письменниками Василем Шклярем, Ларисою Ніцой, політиком Олегом Тягнибоком, мовознавцем Іриною Фаріон та іншими, а також майстер-класи, спортивні змагання та ярмарок. На музичній сцені виступатимуть, зокрема, гурти "Карна", "Кому вниз", "Тінь сонця", "От Вінта!", DJ Tapolsky.

Зараз ви читаєте новину «"ВВ" випустили новий кліп про молодих вдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі